ТРЕТМАНИ ЛИЦА су прилагођени типу и зрелости коже. Подразумевају припрему лица за чишћење, дермопилинг и мануелну екстракцију комедона. Широка палета биолошких третмана који се изводе препаратима реномираних светских кућа, а имају за циљ хидрирање и затезање коже, избељивање флека, смањење црвенила, служе превенцији прераног старења коже.
У оквиру третмана се ради микродермоабразија кристалима И најновија дијамантска микродермоабразија, којима се са коже одстрањују одумрле ћелије. Дијамантска микродермоабразија умањује старосне боре, проширене поре, ситне ожиљке, стимулише циркулацију и метаболизам-поправља квалитет коже и чини кожу здравом. Апарат за микродермоабразију има инсалиране ултразвуцне сонде.Примена ултразвука омогућава дубље и комплетније продирање препарата у кожу па је тиме и ефекат препарата израженији.
Guinot-hydraderm апарат применом галванске струје и препарата исте фирме омогућава дубинско чишћење и дубинску пенетрацију састојака гела за лице и врат као и гела за регију око очију.
УКЛАЊАЊЕ МАЉА СА ЛИЦА И ТЕЛА Депилацијом, хладним и топлим воском, епилацијом појединачних длачица, методом SERVOBLENDA као и технологијом новог века – применом фототермолизе, апаратом GRYSTAL 512 који посебну примену има у решавању проблема урастања длачица.
ТРАЈНА ШМИНКА – Мини вал и фарбање трепавица, фарбање обрва, шминкање и трајна шминка контуре очију, усана и обрва.
АНТИЦЕЛУЛИТ ПРОГРАМ обухвата пилинг, ручну масажу масажу професионалним масажним системом уз тинктуре ароматицног биља који поспешују релаксацију, циркулацију,линфну дренажу и исхрану коже. У зависности од стадијума целулита примењује се паковање минералним блатом и алгама као и паковање са чоколадом и криогеловима у циљу поспешивања тонуса и елиминације течности. Ове поступке употпуњује бандазирање ногу и паковање у термофолију. Ради се и паковање целог тела - СПА програм.
AIR BRUSH омогућава добијање природне бронзане боје коже без УВ зрачења. Активна материја се специјалним распрашивачем наноси на лице и тело што обезбеђује равномерну препланулост.

МЕЗОТЕРАПИЈА налази примену у комфорном лечењу целулита, обликовању тела, подмлађивању коже, дубокој хидратацији лица и врата, попуњавању бора и подизању мишићног тонуса.
Филери-хијалуронска киселина – природни препарат за одређено време попуњава назолабијалне бразде, боре око очију и боре на челу.

 

Design by © 2007